Ako zvoliť vhodný jarný OUTFIT?




No neviem.... žeby sa jej už konečne uráčilo prísť? Žeby po veľkonočnej kalamite, ktorá mi nasnežila na narcisy pred oknom a na letné gumy, ktoré som práve prezula?!
Žeby prišla už pravá jar??

Tento rok nám jar a jej bláznivosť dáva riadne zabrať. Odhliadnuc od toho, ako tieto výkyvy pôsobia na prírodu, nehodovosť na cestách a veľmi rýchlym nachladnutiam, musíme každé ráno riešiť ČO SI KURNÍK OBLIECŤ?!

Teda aspoň JA! A verím tomu, že aspoň 90% ženskej populácie mi dá za pravdu, že je omnoho jednoduchšie použiť logaritmické pravítko a Pytagorovu vetu v praxi, ako vytiahnuť v jarné ráno zo skrine tie správne kúsky. Mali by spolu dávať zmysel a fungovať ako ráno v chladnom aute, tak aj poobede v supermarkete  s nákupom na jednom pleci, kabelkou na druhom pleci, s jednou rukou zaneprázdnenou hľadaním kľúčov od auta v tesnej koženej bunde a v druhej ruke dieťa, ktoré má evidentne čas, a namiesto cupitania k autu tuším cúva! Som dáma, tak o spotenom chrbte sa zmieňovať ani nebudem!

Každé ráno začínam rovnako... Vlastne sa mi o tom už sníva a nedá mi to ani dospať. V hlave stále tá istá otázka.... Čo na seba??
Ano, je to tak, posledných 30 minút spánku sa snažím podvedome blúdiť po skrini a vymyslieť si outfit na dnešný upršano-slnečný, vetrom líznutý deň.
Občas sa mi zadarí a zobudím sa s nápadom, no väčšinou o outfite rozmýšľam pri umývaní zubov, líčení a nemám v tom jasno, ani keď sa konečne postavím pred šatník...

Tak, ak máte rovnaký problém, tu je pár tipov po čom siahnuť v jarnom šatníku:

1. PÁSIKY!
 Boli a vždy aj budú, niekedy viac, inokedy menej. Nezáleží na ich hrúbke, smere, farbe, hlavne, že sú :)






2. RUŽOVÁ, RUŽOVÁ, RUŽOVÁ!
Keď chcete byť trendy, stiahnite po nej. Svetlá baby pink, púdrová, alebo sýta "srdiečkovo" ružová, každá vám spraví dobrú službu

3. VOLÁNIKY
Neverím, ale áno, opäť sú tu. Osobne ich na niektorých kúskoch milujem a pri niektorých prevraciam oči. Fakt je, že volániky vedia krásne schovať prípadné nedokonalosti







4.  NÁPISY
Ak ste sa na ne neodhodlali do teraz, tak práve nastala správna chvíľa... Čo môže byť lepšie ako vyjadriť svoj názor bez nutnosti otvoriť ústa?

5. ZELENÁ
Farba pre rok 2017 je zelená. Ak nemáte v šatníku nič zelené, nie je nutné si hneď plniť skriňu zelenými kúskami a predstierať, že ste Anna z Ľadovej horúčky (maminky malých dievčatiek vedia ;) Stačí drobnosť, detail ... na topánkach, kabelke, bižutérii či v líčení, všetko bude prínosom.

6. NÁŠIVKY, VÝŠIVKY, NAŽEHLOVAČKY
Myslím, že v tomto sa nájdu aj tie čo obľubujú folklórne vzory a kvetinky a aj tie, ktorým imponujú POP ARTové a komixové kúsky.







Je dobré si vybrať kúsky tak, aby sa dali jemne vrstviť. Rána sú ešte chladné a nikto nechce prechladnúť kôli tomu, že "táto jemná blúzka sa nosí bez tielka a žiadny sveter sa k nej nehodí". Najlepšie je outfit nakombinovať na dve verzie:

A) keď je súčasťou aj vrstva čo zahreje a na ňu môže ísť tá štýlová kožená bundička, ktorú zo zásady nezapínate

B) keď sa chcete vyhnúť spoteniu v supermarkete, tak stredná vrstva opúšťa outfit a ostane len to štýlové GRO.

Samozrejme ideálne je nachystať si outfit a komplet doplnky večer pred tým, ale toto sa mne podarí len výnimočne.


Ako riešite výber outfitu vy? Stíhate to ráno bez problémov?

Anit

Komentáre

Obľúbené príspevky