Telový cukrový peeling od Sirael Cosmetics



Čestné miesto na okraji vane okrem nespočetného množstva šampónov, masiek, kondicionérov, sprcháčov a v našom prípade aj hračiek, má vždy aj peeling.

Koža je náš najväčší orgán a okrem iného plní dôležitú ochrannú funkciu nášho organizmu. Začala som síce ako na prednáške biológie :), ale je veľmi dôležité, aby sme si uvedomili, že koža nám robí veľkú službu, a preto je dôležité (a aj veľmi príjemné) sa o ňu náležite postarať.

Čím začať? Najlepšie peelingom!
Ak si ho nerobíte pravidelne, tak je najvyšší čas začať.
Nie je nič lepšie, ako si peelingom pripraviť pokožku na ďalšie hýčkanie. Odstraňujú sa ním odumreté bunky a pokožka môže lepšie "dýchať"



Tentokrát mám peeling od Sirael Cosmetics. Obsahuje prírodné ingrediencie, bez parabénov a sulfátov, nie sú v ňom žiadne zbytočné dráždivé prídavky, čo je super.






Samotný obal pôsobí sviežo a peelingová zmes je v praktickej uzatvárateľnej nádobke.
Základ peelingu je cukor, ktorý pokožku dokonale "obrúsi". Napriek drsnejšiemu pocitu, ktorý je zo začiatku (ten si mimochodom ja blažene užívam) pokožka nezostane podráždená.



Keďže peelingové čiastočky sú cukrové zrniečka, v kontakte s vodou sa rozpúšťajú a tým sa mení aj intenzita "brúsenia" a skončíte pri tom, že si hladkáte jemné nôžky.
Keď som ho použila prvýkrát, bola som z neho taká nadšená, že som si nohy "opílingovala" ešte raz, len tak... pre radosť... pre ten pocit.... aaaachhhh...

Vďaka cukrovému základu nezostane po vás vo vani bordel, ako napr. kávovom peelingu... to je pozitívne nie? :)

Hoci sú tieto prírodné cukrové peelingy odporúčané pre všetky typy pleti, držiteľky precitlivenej pokožky "pílingujte" opatrne. Nie je nutné to preháňať, veď každá si pozná svoju pokožku a jej reakciu najlepšie.

Tieto kúsky sú ručne vyrábané v niekoľkých vôňach. Ja mám s grapefruirom, levanduľou a s arganovým olejom.
Môj favorit je GREP! Pomáha pri svalovici, nervozite, má protizápalové a antiseptické účinky.
Vôňa je podmanivá a hrozne moc vábivá, najmä pre grepofila ako som JA!



Ak trpíte na nespavosť, nervozitu prípadne časté bolesti hlavy, tak skúste siahnuť po levanduľovom peelingu. Vôňa je krásne intenzívna. Milovníčky levandule si prídu na svoje.



A kráľovná mojej trojice je finalistka s arganovým olejom.
Arganový olej je môj zlatý grál. Obsahuje vitamín A, E, F. Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti a zlepšuje regeneráciu buniek.




Ak by ste chceli vyskúšať silu arganu v pleťovej kozmetike, určite odporúčam olej, článok si prečítate TU a zoženiete ho cez Sirael Cosmetics, rovnako ako aj všetky peelingy.

Cena každého peelingu je 6,00 €
objem balenia 200 g

možnosť objednania produktov, alebo registrácia

http://www.sirael.sk/



Ako často si doprajete peeling vy?

Anit

Komentáre

  1. Skvele napísané ,ja si doprajem peeling 1x za týždeň :)
    fotky sú nádherné, veľmi pekne si to urobila !!!
    Ďakujem za úžasnú recenziu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka ďakujem, s peelingami som max spokojná, to sa chváli samé :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky